Sursă foto: Facebook/Infrastructura 5
Sursă foto: Facebook/Infrastructura 5

În data de 9 februarie, în ciuda temperaturilor cu minus, angajații societății Infrastructura care își desfășoară activitatea în Sectorul 5 al Capitalei, au executat o serie de lucrări.

Potrivit declarațiilor oferite de Rareș Hopincă, city manager în Sectorul 5, lucrările din șantierele deschise în Dumbrava Nouă, Spătaru Preda și Lacul Plopului avansează în ritm alert, ceea ce înseamnă că la primăvară aceste zone vor fi complet schimbate.

Rareș Hopincă, city manager în Sectorul 5: ”Suntem în teren, indiferent de vremea de afară!”

Prin implicarea activă a societății Infrastructura, va crește numărul de locuri de parcare, prin resistematizare și recâștigarea spațiului public blocat sau prost gestionat.

De asemenea, vor fi asfaltate străzile, vor fi refăcute trotuarele cu materiale de bună calitate și vor fi curățate grădinile blocurilor.

În egală măsură, societatea are în plan mărirea suprafeței de spațiu verde.

În luna februarie, nu mai puțin de 10 șantiere au fost deschise, în tot Sectorul 5: Dumbrava Nouă, Humulești, Tudor Vladimirescu, Spătarul Preda, Vasile Topliceanu, Lacul Plopului, Sălaj, Cartojani, Spitalul Universitar, Frâncești – Ferentari.

Păstrăm ritmul alert și deschidem cel puțin un șantier nou pe săptămână! Modernizăm Sectorul 5, stradă cu stradă, casă cu casă și bloc cu bloc!”, a transmis Rareș Hopincă.