Radu Mihaiu, edilul Sectorului 2 „face curățenie, dar o și păstrează”

„S-au aplicat amenzi serioase pentru spațiile private neîngrijite. O parte au înțeles și au curățat, pentru ceilalți a fost votata supraimpozitarea în ultima ședință de Consiliu Local”, a declarat primarul Sectorului 2

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu a declarat, într-un mesaj postat pe contul său de socializare, că a cerut Poliției Locale din sector să intensifice controalele pe teren. Motivul cerinței inițiate de primar are legătură cu acei proprietari care neglijează curățenia, lăsând spațiile de izbeliște, în paragină. În acest sens, Radu Mihaiu a anunțat că s-au aplicat amenzi tuturor celor care nu au respectat normele bunului simț. În urma amenzilor, o parte dintre proprietarii spațiilor private ar fi înțeles mesajul, trecând la curățenie, în timp ce restul vor avea de suportat impozite mai mari, HCL votat în ultima ședință de Consiliu Local al Sectorului 2. „Începem acțiunile și pe zonele publice unde se adună de regulă gunoi. Vom lua rând pe rând fiecare cartier, fiecare stradă. Spațiul public nu va mai fi batjocura nimănui.”, a declarat edilul Sectorului 2.

Radu Mihaiu: „Facem curățenie, dar o și păstrăm”

„Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele în teren. S-au aplicat amenzi serioase pentru spațiile private neîngrijite. O parte au înțeles și au curățat, pentru ceilalți a fost votata supraimpozitarea în ultima ședință de Consiliu Local.”, este parte din mesajul postat de Radu Mihaiu, pe Facebook.

Într-un mesaj anterior, Radu Mihaiu dădea o serie de declarații care pot fi considerate parte ale aceleiași idei: „Nu moștenim Pământul de la părinți, ci îl împrumutăm de la copiii noștri. Și totuși, nu se vede asta.În ultimii 50 de ani producția de plastic a crescut de 20 de ori. Consumul, în general, a explodat și asta a atras după sine cantități tot mai mari de deșeuri. România devine o țară sufocată de gunoaie. Nu e corect să pasăm această problemă generațiilor viitoare. Nici nu vrem asta.”, subliniind importanța păstrarii curățeniei atât în orașe, cât și pe spațiile verzi.

Citește și: Rareș Bogdan le cere liberalilor să-și respecte promisiunilor electorale