CTP

C. T. Popescu spune că nu toți politicienii sunt „o apă și-un pământ”

Aflat vineri la emisiunea „Cap Limpede”, de la Digi24, C. T. Popescu a făcut o serie de declarații spumoase, așa cum ne-a obișnuit și până acum. Acesta susține că nu toți politicienii sunt „o apă și-un pământ”, cum declară opinia publică. Nu că ar exista unii buni, însă gazetarul este de părere că niciun partid politic nu ar mai fi fost atât de viciat precum PSD-ul condus de Liviu Dragnea. Așadar, CTP susține că România a încasat în cei trei ani sub „dominația” lui Dragnea, cât n-a încasat de la Revoluție încoace.

„Nu, nu sunt toți o apă și-un pământ. Nu sunt. Asta e o formulă veche a susținătorilor PSD. Veche de 30 de ani. Nu e așa”, a spus Cristian Tudor Popescu. „Niciun partid din țara asta –  cu excepția PRM-ului, dar PRM-ul n-a fost la guvernare practic, a avut niște secretari de stat – niciun partid ajuns la guvernare în ultimii 30 de ani în țara asta nu a făcut ce a făcut PSD-ul în acești trei ani. Asta nu se poate compara cu nimic. Cu nimic, cu adevărat. Răul făcut acestei țări de către PSD-ul lui Dragnea n-are egal”, a spus C. T. Popescu.

Citește și: Marcel Ciolacu se leapădă de… Dragnea

Tăriceanu, mereu un pesedist la vânătoare de „ce s-a vândut mai bine”

„Deci, nu putem spune… Bineînțeles, liberalii au o grămadă de vicii, de metehne care sunt asemănătoare cu ale pesediștilor, dar niciodată liberalii nu au vrut – mă rog, nu Tăriceanu, că Tăriceanu a fost, de fapt, pesedist întotdeauna sau mă rog, nici măcar pesedist, a fost ce s-a vândut mai bine – liberalii nu au dorit să distrugă statul de drept, să distrugă justiția, să scoată România din Europa. Și niciun alt partid nu a dorit să facă lucrul acesta. Doar PSD-ul, în ultimii trei ani. Acest motiv rămâne”, consideră acesta.

Mergând pe ideea răului cel mai mic, pe care CTP îl pune sinonim cu PNL, acesta declară cum că Tăriceanu ar fi acel traseist care umblă din poartă-n poartă pentru a intra acolo unde-i este lui benefic, fără să se gândească vreo clipă la binele țării, ci la beneficiile pe care le-ar putea obține dintr-o alianță sau alta.

Citește și: Lui Tăriceanu îi miros urât anticipatele

#News