Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu este de părere că PNL nu este neaparat nevoit să spună o minciună pentru a… minți. Din punctul acestuia de vedere, o informație omisă tot o minciună este. Astfel că, luând în calcul situația testelor, coroborată cu situația îmbolnăvirilor, Ciolacu este de părere că lipsa de informație poate face, într-o oarecare măsură, victime.

În cadrul aceluiași interviu, Ciolacu a spus că PNL se află acum într-o bulă politică, întrucât toate partidele mari sunt critice la adresa acțiunilor întreprinse de liberali. Da, inclusiv cei de la USR care, la un moment dat au declarat faptul că PNL reprezintă singura variantă pentru o alianță de guvernare. Însă, cum sindromul „atotcunoașterii” are și efecte adverse, liberalii par să se fi trezit acum într-o mare de singurătate politică: fără prieteni și fără aliați.

Marcel Ciolacu: „Nu neapărat trebuie să minţi sau să falsifici teste ca să manipulezi, si prin omisiune poţi minţi”

„Dacă am urmări dezbaterile din Parlament, aţi vedea că în şase luni de zile s-a schimbat absolut totul în Parlament. În acest moment, PNL-ul este cel izolat şi toate forţele politice, chiar dacă vorbim şi de USR, de exemplu, în luările de cuvânt, sunt critice la adresa PNL-ului. S-a întâmplat un fenomen simplu. Câteodată, anumiţi lideri politic au un sindrom, ei le cunosc pe toate, ei le ştiu pe toate, nu mai trebuie să comunice cu nimeni, nu mai trebuie să aibă nimeni accesul la vreo informaţie, cum este această luptă de a avea accesul la informaţie câte persoane au fost testate în România de la începutul epidemiei. Poate să ne răspundă cineva, are cineva această informaţie corectă?” a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3, după cum relatează cei de la news.ro.

Citește și: Bădălău, Iancu și Teodorovici, alegerile lui Ciolacu în fruntea unor instituții subordonate forului legislativ

#News