Oana Zăvoranu ar reveni „pe sticlă”, dar în condițiile ei

„Să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare”

Oana Zăvoranu a dat televiziunea pe emisiuni online, realizate pe YouTube, unde nu are limitată nici de subiecte, nici de timp. Însă, parcă ar cam vrea să revină „pe sticlă”, însă nu oricum, ci în condițiile ei, să își poată face treaba cu „inteligență și onoare”. Cât privește onoarea, este cunoscut faptul că Oana nu este adepta influencerilor, care se vând pe  nimic, în diverse „mocăngeli”, pe conturile lor de socializare. Ba chiar a și realizat un top al acestora, pe care l-a publicat în vară, înainte de a pleca în vacanță, podiumul fiind format din Oana Roman (locul 1), Gabriela Cristea (locul 2) și Dorian Popa (locul 3).

„Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag”, a declarat Oana Zăvoranu, la o televiziune, citată de Cancan.

Oana, viața ca un film… documentar

Fosta soție a lui Pepe, Oana visează ceva mai înalt și vrea să își expună viața personală, altfel decât a făcut-o presa mondenă. Mai exact să facă un film, un documentar „ca la carte”.

„Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oare ar participa și Pepe la acest documentar, știind câte vorbe grele și-au aruncat pe la diferite televiziuni, unde scandalul făcea rating? Rămâne de văzut, și apariția, dar și filmul.

Până atunci, Oana pare că se simte împlinită alături de actualul soț, Alex, la mai bine de patru ani de mariaj. Mai mult, cei doi sunt și parteneri de afaceri, având împreună o clinică medicală, de care se ocupă și Oana, pe lângă emisiunea de pe YouTube.

Citește și: Oana Zăvoranu continuă lupta cu „mocangiii”