Avocatul lui Bruce Willis rupe tăcerea: Actorul a jucat în continuare în filme și după ce a primit diagnosticul de afazie

Celebrul actor nu a vrut să renunțe la actorie.

După ce producătorul Randall Emmett a fost acuzat, în repetate rânduri, că l-ar fi obligat pe Bruce Willis să joace în filmele sale, avocatul actorului face lumină și vorbește pentru prima dată despre relația lui Willis cu Emmett, scrie filmnow.ro.

Înainte de a renunța definitiv la viața de actor, Bruce Willis a terminat de filmat „Midnight in the Switchgrass” și a continuat să joace în alte cinci producții, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta.

Martin Singer, avocatul lui Willis, a declarat pentru Los Angeles Times că el a continuat „să să lucreze după diagnosticul său medical, deoarece dorea să lucreze și a putut să facă acest lucru, la fel ca mulți alții diagnosticați cu afazie care sunt capabili să muncească”.

Importanța lui Bruce Willis pe platourile de filmare

Totodată, avocatul celebrului actor a mai mărturisit că prin apariția lui Willis în acele filme, mii de oameni au avut locuri de muncă, unii chiar în timpul pandemiei de Covid-19.

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a jucat alături de Megan Fox în producția „Midnight in the Switchgrass”, în rolul unui agent FBI care luptă pentru a-și salva partenerul (Fox) de un criminal în serie, în timp ce investighează o rețea de trafic sexual din Florida.

Starul din seria „Greu de ucis” a renunțat la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului. Această boală afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, a anunţat Rumer Willis pe contul de Instagram în urmă cu câteva luni.

Citește și articolul: Primele imagini cu Bruce Willis după diagnosticul crunt al medicilor. Ce face acum fostul actor