Necazurile par să nu se mai sfârșească pentru Bianca Brad

Fostul model a rămas fără o sumă importantă de bani

În anii ’90, Bianca Brad făcea furori de fiecare dată când apărea la televizor. Frumusețea ei reușea să capteze atenția tuturor celor care se aflau în preajma acesteia. Anii au trecut, Bianca a intrat într-un con de umbră, iar odată cu acest con de umbră, necazurile par să se fi instalat în viața frumoasei de odinioară.

În urmă cu foarte puțin timp, artista mărturisea că a fost diagnosticată cu cancer la sân, vestea dându-i totalmente viața peste cap. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, de curând aceasta a trecut, din nou, peste o experiență dificilă, menită să o facă să-și piardă total încrederea în oameni.

Bianca Brad a pierdut o sumă importantă de bani

Bianca Brad a mărturisit că marți, în timp ce se afla la un bancomat dintr-un mall, cu intenția de a scoate o sumă importantă de bani, ar fi ridicat chitanța, însă ar fi uitat să ia și banii. „(…) eram extrem de stresată și obosită, cu multe pe cap. Am introdus suma, am luat cardul, am luat chitanța, însă apoi am plecat fără să mai iau și banii. Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat”, a spus aceasta.

Fostul model a ținut să sublinieze faptul că vorbim despre o sumă importantă de bani. „Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără. S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o. S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine”, a mai spus Bianca Brad, citată de Wowbiz.ro.

Aceasta a mai spus că, ulterior, s-a prezentat la poliție, unde a făcut plângere. Oamenii legii ar fi înștiințat-o că dacă respectiva tânără nu îi va da banii înapoi, se poate ajunge la caz penal. „Nu îi vreau răul”, ar fi răspuns ea.

Citește și: Bianca Brad, diagnosticarea cu cancer mamar și viața de după