Panică, în direct, la Pro Tv: una dintre cele mai importante televiziuni din România are nevoie de intervenția medicilor. Nu, nu este vorba de un caz de coronavirus, ci de stres care duce la anxietate. Iar anxietatea netratată și ignorată se poate termina cu un atac de panică. În direct și necenzurat.

Este vorba despre emisiunea „Ferma”, difuzată de Pro TV, varianta românească a reality show-ului The Farm, bazat pe emisiunea suedeză cu același nume.

Show-ul cuprinde un grup de vedete care trăiesc împreună timp de trei luni într-o fermă departe de civilizație și de confort, fără acces la telefoane, televizor, internet dar și fără nici un aparat electronic. Vedetele sunt supravegheate douăzeci și patru de ore pe zi de camerele de filmat.

Concurenții-vedete se luptă pentru o șansă de a câștiga marele premiu de 50.000 de euro, făcănd față eliminărilor săptămânale. La final, ultima vedetă rămasă câștigă premiul cel mare și titlul de Marele Fermier.

Concurenții se mai luptă și cu ploaia, cu stresul și cu presiunea camerelor de filmat.

Viviana Sposub a avut cele mai mari bătăi de cap. Aflată într-un spațiu închis, un adăpost improvizat, acolo unde era umezeală și mucegai, vedeta TV a simțit că i se face rău. A fost vorba despre un atac de panică, după cum a mărturisit Viviana, care nu a mai putut respira:

”Mă simt închisă, înţelegi, în locul ăsta. Îmi vine să ies afară, n-am aer. Nu pot să îmi mişc degetele”, a mai apucat să spună concurenta. Gabriel Toader a cerut intervenția medicului, pentru a o ajuta pe concurentă. ”Trimiteţi, repede, medicul, vă rog, că se sufocă Viviana, are un atac de panică”, a strigat competitorul. El a încercat să o calmeze pe Viviana Sposub. „Calmează-te, gândeşte-te că eşti la tine acasă”, i-a transmis Gabriel Toader.

Citește și: Fuego e depresiv pe Facebook: ”Am obosit să obosesc”

#News