Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Astăzi, 8 mai 2023, echipele RAJA intervin pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, de pe strada T4 din localitatea Mamaia Sat.

Pentru realizarea acestor intervenții, se sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 07.30. – 19.30, consumatorilor din localitățile Mamaia Sat și Mamaia Nord.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a transmis Biroul de Comunicare al societății din Constanța.

RAJA pune la dispoziția abonaților un serviciu de Call Center, disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7

Utilizatorii pot trimite indexul, pot primi numeroase informații utile și pot semnala orice posibilă avarie apelând numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.