Sursa foto: Facebook/ Oana Radu

Cunoscuta cântăreață Oana Radu, ce a devenit faimoasă după ce a participat la „Vocea României” în ultimii ani, a plecat pentru câteva zile în Franța, Paris, din motive personale.

Artista le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o problemă de ani buni, precizând că a încercat să renunțe la băuturile și alimentele ce îi afectează gâtul, dar nu a reușit. Acesta susține că starea sa nu s-a îmbunătățit, iar iritarea din gât reprezintă cea mai mare problemă pentru Radu.

Decizie radicală din partea Oanei Radu. Ce a decis artista să facă pentru a avea vocea perfectă

Cântăreața a anunțat că se află la Paris, „la un doctor foarte, foarte bun” și așteaptă să descopere care este motivul răgușelii sale.

„(…) Pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea, eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus Oana Radu într-o postare pe o rețea de socializare.

De asemenea, aceasta a spus că problema persistă de mai bine de patru ani, afirmând că au existat momente când totul era în regulă. Mai mult, aceasta a decis să se lase și de fumat, precizând că în perioada respectivă vocea ei era și mai răgușită ca acum.

„Nu mănânc biscuiți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi spună ceva, că nu mai pot”, a mai spus Oana Radu.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul emisiunii online pe care o prezintă, cântăreața a precizat că își dorește să aibă copii, dar pentru moment nu știe cum să se împartă între viața profesională și cea de familie.

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil”, a spus în acea perioadă Oana Radu.

Citește și articolul: Oana Radu, între carieră și viața de familie. Ce planuri are cântăreața pentru viitor