Florin Busuioc face dezvăluiri cutremurătoare. Care a fost cel mai greu moment din viața sa

El a suferit un infarct la finalul anului 2018.

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Vremea” la Pro TV, a vorbit despre clipele grele prin care a trecut la finalul anului 2018, când a suferit un infarct după un spectacol la Craiova. Actorul a fost operat de urgenţă şi i s-a montat un stent.

Florin Busuioc a declarat că infarctul a venit din cauza oboselii dar şi din cauza fumatului excesiv. „A fost fumatul, trei pachete pe zi… fumam Camel! Şi oboseala! Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară… Aveam două spectacole la Deva, a două zi două spectacole la Petroşani… Se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina la 11 spre Bucureşti ca să ajung la ştirile de dimineaţă! Nu dormeam că îl ţineam de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat, muci eram!”, a declarat Florin Busuioc.

Florin Busuioc: „Tatăl meu a murit în braţele mele pentru că eu nu am ştiut ce să fac”

Actorul a trecut prin clipe dramatice în anul 2018, când intervenţia colegilor s-a dovedit a fi decisivă. „Tatăl meu a murit în braţele mele pentru că eu nu am ştiut ce să fac. Şi mi-au făcut resuscitare, cinci-şase minute, până au venit medicii, şi m-au salvat! Când am ajuns la „C.C. Iliescu”, medicul care m-a tratat mi-a zis „Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!”… după ce m-a…”, a mai spus prezentatorul TV.

Prima decizie a lui Florin Busuioc după ce a fost operat a fost să renunţe la fumat. Florin Busuioc a dezvăluit, de asemenea, că singurul regret pe care-l are în viaţă este faptul că a fumat zeci de ani, lucru care i-a cauzat probleme majore de sănătate. Actorul şi-ar dori să moară în somn.

Actorul recunoaşte că cea mai mare frică pe care o are este legată de principală problemă a omenirii, pandemia. Din acest motiv, mărturiseşte că nu are nici o stare de spirit grozavă.

Momente complicate pentru Oana Radu. A plecat de urgență la un spital din Paris