Sorina Pintea / foto: TheEpochTimes

Sorina Pintea s-a răzgândit!

Se pare că o minune nu durează mult. Dacă acum mai bine de o lună, pe vremea când criza creată de noul coronavirus nu era chiar atât de acută, subiectul pricipal al știrilor era luarea de mită a Sorinei Pintea, iată că aceasta a profitat de situație în care nimeni nu mai are timp de ea și mergând târâș-pe coate, și-a retras demisia de la Spitalul de Urgență din Baia Mare, demisie pe care o lansase la apă în data de 5 martie.

Reamintim că aceasta a fost plasată sub control judiciar, după ce în prealabil a fost prinsă în flagrant pentru luare de mită.

„Sorina Pintea a transmis o adresă la Consiliul Județean Maramureș prin care a anunțat că își retrage demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare înainte de împlinirea termenului după care demisia producea efecte. Dânsa informează Consiliul Județean Maramureș că rămâne în concediu medical și propune ca în funcția de manager al spitalului să fie înlocuită de directorul medical Vasile Pop, ca interimar. Noi am luat act de această retragere a demisiei și am informat la rândul nostru spitalul din Baia Mare. Sorina Pintea a obținut postul de manager prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an”, au spus reprezentanții CJ Maramureș.

Citește și: Ciolacu avertizează: testările trebuiau pornite de mult

#News