FOTO facebook

PPU-sl Filiala Sector 3 a lansat un atac dur la adresa primarului Robert Negoiță, din cauza căruia gunoaiele nu vor dispărea niciodată din sectorul pe care, aparent, ar fi trebuit să-l apere de poluare. Însă nu, Negoiță se gândește doar la profit, fiind numit gunoi de PPU-sl.

„Negoiță, gunoi pe persoană fizică

Sectorul 3 se ferește de pandemie, dar nu poate scăpa de gunoaie. Gunoaiele pe care primarul Negoiță le primbă pe străzi, gunoaiele din care vrea să facă bani pentru clientela sa politică. Cu Negoiță niciodată nu o să scăpăm de gunoaie. Întâi le-a adunat pe Splaiul Unirii, apoi le-a turnat în capul cetățenilor din Cățelu. Mereu fără autorizație, mereu fără să țină cont de oameni, de mediu. Protecția Mediului s-a plictisit amendând primăria Sectorului 3 pentru depozitarea ilegală a gunoaielor.

Primarul S3, făcut gunoi

Noi plătim amenzile, Negoiță își vede de ale lui. Nu-l interesează si nu respectă prevederile legale, nu-l interesează că cetățenii plătesc din buzunarul lor incompetența unui aparat pe care îl conduce. Îl interesează doar să pună în mișcare rotițele unei afaceri profitabile doar pentru el. Întâi a dat tunuri cu apartamente pe persoană fizică, acum vrea să facă la fel cu deșeurile menajere.

Într-o capitală europeană, locuitorii sectorului 3 încă miros gunoaiele depozitate aiurea. De ce? Pentru că au ales un primar avar, preocupat doar de propriul buzunar. Pe Negoiță nu-l interesează soluțiile moderne, construirea unei fabrici de procesare a deșeurilor, așa cum intâlnim în marile metropole europene. Vrea doar să genereze cheltuieli imense cu transportul și depozitarea gunoaielor, cheltuieli pe care le suportăm noi și îi umplem buzunarele lui.

Citește și Primăria S2 se lăfăie în pandemie. Contracte de milioane de lei pentru nimicuri

Când o să avem și noi o uzină electrică pe bază de gunoaie așa cum au olandezii din Amsterdam? UE ne-ar da bani pentru așa ceva, dar Negoiță NU VREA❗Cine ar mai fura atunci? De ce să nu fim și noi în rândul capitalelor civilizate, de ce să nu utilizăm tehnologii ecologice de ultimă oră? Vă spunem noi de ce: că nu vrea mușchiul lui Negoiță. Mușchiul lui Negoiță vrea să ne înecăm în deșeuri menajere, să facă bani pe seama noastră. Negoiță, NU fi un gunoi❗

Biroul de presă al PPU-sl Filiala Sectorului 3″.

#NEWS