Cristian Popescu Piedone, mesaj la împlinirea unui an de închisoare: De astăzi… am speranța că voi ieși curând! De astăzi… vreau să număr invers! Că Dumnezeu îmi știe povara!”

Fostul edil al Sectorului 5 consideră că un an a trăit încarcerat NEVINOVAT

Cristian Popescu Piedone anunță, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, că astăzi se împlinește un an de când se află după gratii, trăind un an de chin și de visuri frânte, un an întreg înlăturat de lângă familie, de lângă rude și prieteni. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, este un an distrus de gânduri negre și de vise urâte, fără zâmbete, fără bucurii.

Cristian Popescu Piedone: Astăzi e fix un an de când mi-au prins mâinile în cătușe și m-au încarcerat. Știti cu toții motivul… Astăzi încerc să fiu însă… mai puternic ca ieri! Încerc să nu plâng, să nu mă pansez cu amintirile libertății…

” De astăzi… am speranța că voi ieși curând! De astăzi… vreau să număr invers! Că Dumnezeu îmi știe povara!”, a scris fostul edil al Sectorului 5 , pe pagina de Facebook. Cristian Popescu Piedone crede că poate că pe 17 acum, sau poate luna viitoare, sau poate curând, foarte curând va fi iar liber deoarece ESTE NEVINOVAT! Cristian Popescu Piedone consideră că un an a trăit încarcerat NEVINOVAT, un an de pedeapasă fără vină… este destul! „Toți cei care mă știti, toți cei care îmi știți sentința… știti că trăiesc o mare nedreptate! Și… este timpul să fiu lăsat să merg la ai mei, acasă! Cu speranță, Piedone NEVINOVAT, de un an încarcerat”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, mesaj de Anul Nou: Dragii mei prieteni, vă urez mulți ani cu iubire, armonie, speranță, liniște și credință!