Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu avertizează în legătură cu întârzierea testărilor pentru noul coronavirus din România. Invitat la emisiunea lui Marius Tucă, acesta semnalează faptul că multe dintre cadrele medicale existente i-au relatat cum că respectivele testări trebuiau începute mult mai devreme. În cadrul aceluiași interviu, acesta a menționat că în echipa sa există specialiști în domeniu, astfel că îi va consulta pentru a pune la cale o inițiativă legislativă. Este vorba, desigur, despre posibilitatea testării în masă a populației pentru noul Coronavirus.

„O să discut cu specialiştii mei în domeniu. Avem foarte mulţi medici. Toţi, în unanimitate, ne atrag atenţia că trebuiau testările de mai mult timp pornite”, a spus liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

Interviul intergral dat de Marcel Ciolacu

În teorie, recunosc că toate acestea sună extrem de bine. Rămâne, însă de văzut în ce măsură pot fi aplicate și dincolo de teoretic. Întrucât, din informațiile noastre, țara noastră se confruntă în momentul de față cu o lipsă acută de teste pentru noul coronavirus, astfel că o inițiativă legislativă ca aceasta ar putea rămâne strict la nivelul de idee, caz în care nu se găsesc soluții pentru suplimentarea testelor.

Citește și: Năstase, despre cei 1 milion de români reveniți în țară

#News