Mihai Chirica / Foto: Facebook

Cine e vinovatul pentru accidentul rutier?

Asta vor să stabilească polițiștii în ceea ce privește accidentul rutier în care a fost implicat în cursul zilei de ieri primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica.

În cursul serii trecute, acesta a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon pentru investigații suplimentare. Mihai Chirica, cât și ceilalți doi din mașina cu care primarul Iașiului a intrat în coliziune au rămas în spital.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a preluat unul dintre conducătorii auto, cel de 45 de ani și pasagera din dreapta față din cealaltă mașină, o tânără de 19 ani. Echipajul de prim ajutor a preluat șoferul de 22 de ani. Toți erau conștienți, prezintă contuzii minore, sunt stabili”, a declarat presei Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.


În urma investigațiilor, polițiștii ieșeni vor decide cine e vinovat de acest accident. Din investigațiile realizate până în acest moment reiese faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice.

În urma investigațiilor ce urmează să fie efectuate, polițiștii vor decide cine se face vinovat pentru producerea acestui accident.
„Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun.”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Citește și: Mihai Chirica, apărat de Ludovic Orban în fața PNL-iștilor nemulțumiți

#News