Horoscop azi, vineri 6 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic dominant al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Capricorn cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest aspect celest deosebit de fast ne expune viguros noțiuni ce țin de: inventivitate, originalitate, independență, imaginativitate și inovativitate. Este o zi a spiritelor libere, a descătușării și a non-conformismului!

BERBEC

Vi se relevă un succes încântător în planul carierei! Veți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Când discutăm de bani, s-ar prea putea să obțineți și un câștig neașteptat!

TAUR

Este un moment bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Aștrii zilei vă arată și cumva mai neînfrânați și dinamici.

GEMENI

Vă veți prezenta cumva mai ambițioși, determinați și asertivi. Puteți rezolva cu brio o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire. Veți reliefa și o intuiție deosebit de fidelă și clară.

RAC

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze foarte satisfăcătoare și constructive! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Mai puteți obține și prietenia unei persoane ușor excentrice.

LEU

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Este posibilă chiar și o promovare neașteptată!

FECIOARĂ

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Vă puteți arăta și cumva mai receptivi și inovativi sub raport intelectual.

BALANȚĂ

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Aveți parte și de un mic risc de incidente ori accidente mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai matur. Aveți parte de o zi prielnică și pentru afaceri, îndeosebi pentru acelea mai de nișă.

SĂGETĂTOR

În această zi puteți obține un rezultat financiar foarte satisfăcător! Totodată, astrele vă arată și mult mai abili, competenți și talentați! În planul sănătății puteți resimți o neașteptată ameliorare.

CAPRICORN

Astrele vă relevă cumva mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. În viața romantică vă puteți aștepta la unele evenimente cumva mai inedite, năstrușnice și speciale!

VĂRSĂTOR

Veți fi mult mai creativi, dar și mai meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai neobișnuite, poate chiar și cumva mai oculte. Vi se mai relevă și unele evenimente interesante în familie!

PEȘTI

Aveți parte de o zi splendidă pentru activități și acțiuni de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. Veți comunica într-un mod cumva mai natural, degajat și hazliu!

Horoscop HashtagNews