Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Benone Sinulescu se confruntă cu probleme care implică drepturile de autor, un posibil ”jaf intelectual” și tineretul din ziua de azi care își însușește valorile de odinioară.

Artistul a renunțat la tăcere și a făcut declarații neașteptate despre câțiva colegi de breaslă care i-ar fi plagiat celebrele melodii, munca de o viață și au avut succes cu materiale care, în realitate, nu le aparțineau.

Interpretul de muzică populară a declarat că respectivii artiști s-ar fi folosit de melodiile sale, explicând și faptul că persoanele în cauză ar fi avut parte de profit de pe urma melodiilor copiate din repertoriul personal al artistului. De asemenea, Benone Sinulescu a explicat că fix bunătatea sa i-a făcut pe colegii mai tineri de breaslă să profite, motiv pentru care este foarte revoltat.

Revolta și-a făcut-o publică în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, interpretul insistând că lumea trebuie să cunoască partea sa de adevăr.

Cine i-a furat melodiile lui Benone Sinulescu?

Benone Sinulescu a declarat în cadrul interviului că nu ar fi foarte supărat, dar a apelat la ironie, menționând că i-a ajutat pe respectivii artiști în carieră, răsplata acestora fiind plagiatul.

Eu i-am ajutat, iar ei m-au răsplătit așa cum au știut. Nu am nimic cu nimeni. Le-am dat că am vrut eu și că mi-au plăcut vocile lor. Aș vrea să spun realitatea, să o aduc în prim plan, dar poate mai calc în stânga. A fost un cântec frumos. Dar eu mai departe am mers. Am făcut cântece cu fel și fel de oameni și mă mai doare ceva. Eu i-am dat cântecul cu care a câștigat bani pe oriunde a mers, dar eu mă bucur pentru el pentru că îmi place vocea lui”, a spus Benone Sinulescu, la Antena Stars.

Benone Sinulescu a insistat și pe faimă și popularitate, menționând că a știut mereu să fie ”tatăl dialogurilor muzicale”, reamintind publicului că, odinioară, avea doar stadioane arhipline.

Dar, dacă mă atingeți la lingurică, pot spune că mă bucuram foarte mult atunci când vedeam că acele stadioane se umple”, a mai spus artistul, într-o română aparte.

Citește și: Andreea Esca, despre pandemie: ”Parcă suntem într-un război”

Foto