Numerologia, promovată de ISJ Galați pentru a (re)face legătura cu elevii

Oameni noi, idei noi

Noul inspector școlar general din județul Galați, Selena Costea le-a transmis profesorilor, printr-o adresă oficială, să ia parte la proiectul online „Numerologia o 9 legătură între dascăl și elev”.

Potrivit adresei, publicată de cotidianul Viața Liberă, acest proiect se adresează „exclusiv cadrelor didactice din învățămâtul formal și alternativ – educatori, învățători, profesori”, iar prima întânire „va avea loc online, pe platforma zoom, vineri, 8 ianuarie 2021.”

Deși poate părea o glumă, nu este. Acest eveniment este unul cât se poate de real, fiind promovat pe site-ul Asociației numerologilor. „Proiectul facilitează, prin intermediul numerelor și al numerologiei – știința care se ocupă de studiul calitativ al acestora, o cunoaștere rapidă și profundă  atât în relația dascăl-elev, cât și între elevi, în calitate de colegi, prin valorificarea potențialului și a capacităților înnăscute ale copiilor”, se arată în descrierea evenimentului.

Coordonatorul acestui proiect este Anatol Basarab, psiholog și numerolog. Perioada de desfășurare a proiectului se „întinde” pe perioada februarie – iulie 2021 și implică 6 întâlniri lunare, cu tematici diferite.

Potrivit Viața liberă, încă nu a fost obținut un punct de vedere din partea ISJ Galați.

Citește și: Cumpănașu, acuzat de corupere de minori

#News