Ludovic Orban ar putea demisiona astăzi (SURSE)

Conform stiripesurse.ro, premierul Ludovic Orban ar putea demisiona în cursul acestei zile. Menționăm că informația este, în acest moment, una neoficială, anunțul urmând să fie făcut la ora 19:00.

Conform acelorași surse, până la stabilirea unui nou premier, funcția va fi ocupată de Raluca Turcan, în acest moment vicepremier.

Siegfried Mureșan, dorit în locul lui Orban?

O variantă vehiculată în locul acestuia este chiar Siegfried Mureșan, după cum declara Cristian Ghinea, invitat la un post de televiziune. Anunțul oficial ar putea fi făcut în cursul zilei de mâine.

„Siegfried Mureșan ar fi mai bun decât Ludovic Orban. Știe mai bine cum e cu Planul de Reziliență, domnul Boloș a făcut un plan care va fi respins de către Bruxelles. Noi suntem căutați de oamenii din PNL care nu îl vor pe Ludovic Orban, ne spun, ”bă, spuneți voi de Orban, că nici noi nu îl vrem”. PNL a atacat USR în București. Sunt multe semne de erodare între noi și Ludovic Orban. Dar, dacă Klaus Iohannis crede că Orban este marele geniu, noi nu facem un capăt de țară.”, a declarat, la România TV, Cristian Ghinea.

Citește și: Cu Orban în locul lui Moțoc

#News