Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat, luni, un mesaj pe Facebook, pe cât de misterios, pe atât de tulburător, la finalul unei zile extrem de încărcate. În postarea ei, Firea îndeamnă la precauție, fără a nominaliza pe cineva, sau vreun eveniment. Cel mai probabil mesajul îl vizează pe Victor Ponta.

Liderul Pro România a anunțat, luni seara, că formațiunea pe care o conduce va avea candidați proprii la alegerile locale, inclusiv la Primăria Municipiului București, și că nu va mai susține candidatul PSD. Mai mult, Ponta își acuză viitorii contracandidați de greșeli politice, despre care crede că se vor transforma în avantaje pentru candidatul partidului său.

„Nu ai cum să te ascunzi sub fusta cuiva la locale. Nu poți să te arunci în remorca altui partid. Au calități Gabriela Firea și Nicușor Dan, dar e loc și de alții. Pro România va avea candidat la Primăria Capitalei. Candidatul Pro România nu va candida doar să zică că suntem și noi să candidăm aici. Va veni cu un tip de personalitate politică diferită. Pe 25 iulie anunțăm candidatul la primăria generală și la sectoare. Cred că Firea a greșit că a rămas legată de PSD, de bătăliile interne. Și Nicușor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”, a declarat Ponta.

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite „principii”. Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mieroși când au nevoie de tine și cruzi când nu le mai servești noului interes. Lupii singuratici, semi-zeii, trufașii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi.

Feriți-va! Feriți-va! Fugiți de oamenii lingușitori care vă trădează, zâmbind de satisfacție. Ce nu știu acești inși este că, strecurandu-se în viață prin trădari, nu-și vor putea cumpăra cu niciun regat titlu de noblețe! Cea mai josnică ticaloșie a omului este trădarea, zicea un înțelept! Să-i credem pe înțelepți….

Gânduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…

Noapte bună!”, a reacționat Gabriela Firea, în postarea de pe Facebook.

Citește și: Firea observă un București umilit: cozi la Casele de pensii

HashtagNews.ro