Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu și-a îndeplinit promisiunile legate de îngrijirea spațiilor verzi din Capitală

Parcurile din Capitală sunt abandonate și murdare, susține fostul primar general.

Gabriela Firea continuă seria criticilor aduse actualului primar general al Bucureștiului, Nicușor Dan. Într-o postare pe pagina de Facebook, Gabriela Firea atrage atenția asupra faptului că “Noul București” a fost doar un slogan de campanie, niciuna dintre promisiunile lui Nicușor Dan făcute bucureștenilor nefiind îndeplinite.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu a îndeplinit nicio promisiune din campania electorală

Gabriela Firea a dat ca exemplu spațiile verzi din Capitală, a căror îngrijire și administrare lasă mult de dorit, multe parcuri fiind neîngrijite, pline de buruieni sau insecte. Gabriela Firea susține că Nicușor Dan a promis un “management corect al spațiilor verzi”, dar bucureștenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate și murdare, fijndu-le interzis accesul în parcuri pentru organizarea de concerte, analizându-se “privatizarea” parcurilor.

Nicușor Dan, acuzat de favoritisme

Potrivit fostului primar al Capitalei, Nicușor Dan pare că a fost apărătorul spațiilor verzi doar până a reușit să decidă asupra spațiilor verzi, aceasta întrebând când va lua măsuri față de prietenii săi care au restaurante și case în parc. Gabriela Firea a exemplificat cu o declarație făcută de Nicușor Dan în anul 2019, când acesta susținea că parcurile au statut de Cenușăreasă , acest lucru trebuind să se schimbe deoarece nu mai este permis să se bată joc de spațiile verzi. Potrivit Gabrielei Firea, Nicușor Dan și-a schimbat radical discursul, acesta afirmând în anul 2022 că este un susținător al întreținerii parcurilor de către operatorii privați.

Gabriela Firea anunță înființarea Observatorului Național al Copilului, care face parte din planul de măsuri pentru protecția copiilor din România