Primarul Cristian Popescu Piedone, mesaj după trei ani de mandat: Pentru cele trei toamne de poveste, oameni dragi din Sectorul 5, Piedone vă mulțumește și vă spune din inimă că vă iubește!

Potrivit edilului Sectorului 5, povestea merge mai departe

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone și-a făcut, în fața reprezentanților presei, bilanțul celor trei ani de mandat la conducerea Primăriei Sectorului 5, marcând evenimentul prin tăierea unui tort inscripționat simbolic. Edilul Sectorului 5 a mărturisit că trei sferturi de mandat fac parte dintr-o poveste care a fost presărată cu bucurie și cu suferință, cu smerenie și cu credință, cu speranță, împliniri, decepții și multe, multe visuri.

Crstian Popescu Piedone: O poveste cu oameni buni și cu zmei, ca-n mai toate poveștile pământului.

Edilul Sectorului 5 și-a asemănat cei trei ani de mandat cu o poveste izvorătă dintre oameni, dorită de oameni, crescută de oameni, semnată de oameni, exclusiv pentru oameni. „Pentru cele trei toamne de poveste, oameni dragi din Sectorul 5, Piedone vă mulțumește și vă spune din inimă că vă iubește! Povestea merge mai departe! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a verificat personal stadiul lucrărilor de pe șantierele de construcții din sector