Cristian Popescu Piedone a verificat personal stadiul lucrărilor de pe șantierele de construcții din sector

Cristian Popescu Piedone a inspectat zona Cobadin - Făt Frumos - Ileana Cosânzeana unde se anvelopează blocuri, se asfaltează străzi, se amenajează parcări, trotuare

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Profitând de vremea frumoasă, primarul Cristian Popescu Piedone a inspectat azi șantierele de construcții din sectorul 5, a discutat direct cu locatarii despre problemele lor și a dorit să țină câteva audiențe pe marginea parcului Sebastian.

Cristian Popescu Piedone: Vremea ține cu noi, așa că tragem tare pe șantiere! Astăzi m-am cocoțat pe schele, am discutat cu locatarii direct la ferestre!

Edilul Sectorului 5 a gustat, în pauza de masă, din pachețelele meșterilor. Potrivit primarului Cristian Popescu Piedone, în zona Cobadin – Făt Frumos – Ileana Cosânzeana se anvelopează blocuri, se asfaltează străzi, se amenajează parcări, trotuare și sunt pregătite spațiile destinate strict… naturii vii!

Cristian Popescu Piedone: Îmi doresc ca în partea aceasta de sector să nu ne găsească Moș Crăciun cu mistria în mână, așa că verific permanent stadiul lucrărilor și pun mare preț pe… sfaturile și părerile cetățenilor!

” Momentan… stăm bine! Muncim cum știm, continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook.