Familia Ibacka (Facebook)

Cabral a anunțat, așa cum știe el mai bine, plin de umor cum se simte după ce a devenit din nou tată, de data aceasta tată de băiat.
„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe rețelele de socializare, la puțină vreme după ce Andreea a născut.

De altfel, amuzant au fost și momentele de dinaintea „livrării” propriu-zise, Cabral suspectând-o pe Andreea de faptul că ar fi doar balonată și nu în ultima lună de sarcină. „Gata. Am dus-o la mecanic, se face livrarea” , i-a transmis Cabral soției sale, ieri, asta după ce cu câteva zile i-a făcut o declarație de dragoste, cum numai el știe și poate. „Eu vă spun sincer… Andreea Ibacka îmi pare frumoasă de leșin (mă rog, pentru mine e frumoasă, nu trebuie să fie pentru toată lumea) și tot spune de copil… dar nu pare să se livreze nimic. Încep să cred că e doar balonată…”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Cabral mai are două fiice: Inoke (născută în 2002), din mariajul cu Luana Mitran, și Nakimo (născută în 2019), din căsătoria cu Andreea Ibacka. Pentru numele celui mai mic membru al familiei Ibacka, Andreea afirma în urmă cu ceva vreme că vrea ceva special, dar care să se potrivească cu numele de familie.

„Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. E destul de complicat și brief-ul. Trebuie să fie ceva care să se potrivească cu Ibacka. Nu ne-am hotărât încă, mai avem patru luni”, a declarat Andreea Ibacka la emisinea Xtra Night Show, potrivit Unica, în luna mai.

Citește și: Andreea Ibacka, a patra oară a fost cu noroc