Denise Rifai îl susține necondiționat pe Florin Cîțu

„Pe Florin l-am susținut în permanență, înca de când l-am cunoscut ca specialist în piața financiară”, a declarat jurnalista

Denise Rifai (foto Știri Diaspora)

Jurnalista Denise Rifai, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” nu și-a ascuns niciodată opțiunile politice. De altfel, cu toate că presa ar trebui să fie imparțială atunci când vorbim despre susținerea unui politician sau al altuia, în realitate, jurnaliștii sunt oameni, astfel că, în mod inevitabil, aceștia vor avea preferințe. Ce-i drept, de la părerile ținute în suflet până la exprimarea lor public, e cale lungă și, de foarte multe ori, destul de periculoasă, de vreme ce acesta riscă să-și piardă credibilitatea.

Denise Rifai nu a crezut că moțiunea va trece, totuși acest lucru s-a întâmplat

Denise Rifai a mărturisit că nu și-a ascuns niciodată opțiunile politice. „Am sprijinit/criticat reprezentanti ai clasei politice in functie de performantele pe care le-au avut. Niciodata ca mi s-a cerut sau ca am fost platita. Cand mi s a cerut, dupa cum bine se stie, mi-am dat demisia”.

„Pe Florin, l-am sustinut in permanenta, inca de cand l-am cunoscut ca specialist in piata financiara, cu multi ani inainte de a intra in politica. Si o sa l sustin tot timpul de acum incolo, in urmatoarele mandate si in absolut toate celelalte functii!”

Laudele la adresa premierului au continuat pe pagina acesteia de Facebook: „Imi amintesc si acum ce bucurie, satisfactie si onoare a fost pentru mine, momentul cand a fost numit Ministru de Finante. Pentru ca a fost primul – dintr-o serie de multi- care realmente inteleg si stapanesc si pot sa aduca ceva nou in acest domeniu! Il sustin pentru ca e un tip destept si fin! Si pentru ca merita sa ocupe ce functie isi doreste in statul roman! Cea mai mare mandrie si bucurie a mea a fost sa vad ca exista si in clasa politica romaneasca, oameni care merita cu adevarat aceste demnitati! Deci cu Florin, bigtime, si de acum incolo!

Ps. Despre jocul politic, vom vorbi in fiecare zi de acum incolo. Concluzia e una amara. Nimanui, in fapt, nu i pasa de Romania. E un circ ieftin in urma caruia, noi ca stat, in cele din urma, o sa ne dizolvam”, a mai scris Denise Rifai, pe Facebook.

Citește și: Superman, picat în cap