Eugen Tomac

Președintele PMP Eugen Tomac și-ar dori ca Nicușor Dan să-l aibă drept mână dreaptă pe PMP-istul Mihail Neamțu. Și cu mingea se află, momentan, în terenul liberalilor lui Ludovic Orban, Tomac așteaptă un răspuns pentru cererea lui, răspuns care, cel mai probabil că va contura sorții de izbândă a unei eventuale colaborări.

Eugen Tomac și-ar dori un post de viceprimar al Capitalei pentru Mihail Neamțu

”Deocamdată am agreat împreună cu PNL să semnăm un protocol, prin care ne angajăm ca peste tot unde există reprezentanți PMP să se creeze majorități împreună. Bineînțeles că în Capitală situația este diferită. Noi ne dorim să facem parte din majoritatea care îl susține pe primarul general ales și evident că în negocierile pe care le vom avea vom solicita să fie creată și cea de-a treia poziție de viceprimar al Capitalei și de ce nu, să primim noi această poziție”.

Cu toate că se susține că eventuala funcție de viceprimar a lui Mihail Neamțu nu ar fi tocmai o condiție pentru ca o eventuală colaborare cu PNL să meargă bine, Eugen Tomac zice, mai pe șleau, mai cu subînțeles, că n-ar fi rău ca Mihail Neamțu să fie luat în considerare, atunci când se trage lozul câștigător pentru vicele lui Nicușor Dan.

Întrebat dacă aceasta este o condiție de bază pentru colaborarea cu PNL, liderul PMP a răspuns: ”Nu, nu este o condiție, dar credem că este mult mai eficient să existe și o poziție nouă de viceprimar. Primarul general și președintele PNL au un cuvânt important de spus în această chestiune, dar noi avem suficiente argumente pentru a solicita crearea acestei poziții, pe care bineînțeles o revendicăm”.

Citește și: Mihai Chirica, primarul cu Sfânta Parascheva. Apel adresat pelerinilor

#News