foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu folosește fiecare prilej pe care îl are încercând să dinamiteze PSD-ul din interior. În dorința sa de a se reveni la vechile standarde de partid, Ștefănescu declară cum că în România lui 2020 nu mai există opoziție. PSD-ul cel puternic al lui Dragnea n-ar mai exista nici el în opinia lui Ștefănescu, așadar își dorește o revenire la vechile „obiceiuri”, cele care, potrivit acestuia, funcționau de minune.

Cu siguranță funcționau, n-am ce comenta. Însă mă îndoiesc că atunci când când Ștefănescu declară toate astea are în minte binele cetățenilor de rând.

Codrin Ștefănescu, nostalgic și frustrat: „La câte greseli si tâmpenii a fācut guvernul Orban, ar fi trebuit ca PSD sā aibā scorul pânā la cer!”

„Nu avem Opozitie! La câte greseli si tâmpenii a fācut guvernul Orban, ar fi trebuit ca PSD sā aibā scorul pânā la cer! Sā se rupā norii, sā se cutremure pāmântul de glasurile curajoase a celor care iau pozitie publicā! Si care sā-i punā la punct, permanent si constant, pe ridicolii din Palatul Victoria. Sā crestem in fiecare zi in preferintele electoratului.

PSD care luptā, care sterge pe jos cu liberalii, care apārā din toate puterile interesele românilor! Dar n-avem opozitie. Avem doar pe Ciolacu si o coabitare tot mai vizibilā cu adversarul”, a vociferat Ștefănescu.

Citește și: Ciolacu acuză: „Unde este măreața creștere economică în fapt inexistentă?”

#News