Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Dacă în cursul zilei de ieri îi acordam lui Marcel Ciolacu circumstanțe atenuante și vă povesteam despre cum a adoptat el un ton blând și educat, iată că astăzi se întoarce totul împotriva mea, fiind nevoită să constat că declarațiile de ieri sunt menite să rămână în trecut. Astăzi, Ciolacu trage constatările agenției Standard&Poor’s pe turta lui, sugerând că România se află într-un colaps financiar – iar de vină pentru asta ar fi guvernul condus de PNL.

Ciolacu: „Toate minciunile guvernării PNL au fost spulberate de Standard&Poor’s”

”Cele mai negre previziuni s-au adeverit: NEGATIV – asta definește Guvernarea PNL!

Toate minciunile guvernării PNL au fost spulberate de Standard&Poor’s care reconfirmă, din păcate, că România rămâne acolo unde a bagat-o PNL – pe NEGATIV! Și cu perspectivă de înrăutățire!

Unde este măreața creștere economică în fapt inexistentă?! Unde sunt tonele de bani netipăriți de la Bruxelles cu care PNL se împăunează deja? Unde sunt investițiile străine care, de fapt, fug din România?!

Niciunde! Singura performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe: 1000 euro/secundă. În 7 luni au luat 80 de miliarde. Dar în economie au ajuns doar 3. UNDE SUNT BANII??

Guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj. Este nevoie urgent de un plan coerent și sustenabil de măsuri pentru redresarea economiei!”, scrie Ciolacu pe contul său de Facebook.

Citește și: Standard & Poor’s îi dă o bilă albă lui Cîțu

#News