Bărbat amendat cu 12.000 de lei pentru abandonarea unor căței

El i-a aruncat pe cei trei căţei pe un teren viran din apropierea municipiului Adjud

Ciine
Ciine sursa foto pixabay

Un bărbat din comuna Pufeşti, judeţul Vrancea a fost amendat cu 12.000 de lei pentru abandonarea a trei căţei pe un teren viran din apropierea municipiului Adjud, potrivit romaniatv.net.

Polițiștii Municipiului Adjud au fost anunțați cu privire la faptul că, una dintre patrulele aflate în serviciu a observat un cetățean în timp ce abandona trei cățeluși pe o stradă din localitate.

Astfel, în urma verificărilor efectuate împreună cu oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, s-a stabilit că persoana în cauză este un bărbat din comuna Pufești, care s-a urcat în mașina proprie și a ajuns în apropierea unui teren viran, acolo unde a abandonat trei căței. Poliţiştii au cerut ajutorul reprezentanţilor Primăriei Adjud, precum şi medicului veterinar din municipiu, aceştia reuşind să preia doar unul dintre pui, ceilalţi doi fugind pe terenul viran din proximitate.

Miercuri, a fost găsit încă un pui iar căutările sunt fi continuate pentru găsirea şi celui de-al treilea. Mai mult decât atât, tot în cursul lunii aprilie 2024, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Vrancea au observat o altă persoană care a abandonat doi căței de rasă europeană în Focșani. Persoana respectivă a fost sancţionată contravenţional cu suma de 3.000 lei.

O stradă din orașul Slănic Prahova s-a prăbușit