Simona Halep se va vaccina anti-Covid

La jumătatea lunii ianuarie va pleca spre Australia

Cea mai bună jucătoare de tenis din România și număr 2 mondizl, Simona Halep are încredere în vaccinul împotriva noului coronavirus și se va imuniza atunci când acest lucru va fi posibil. Totodată, Simona consideră că aceasta este soluția de a reveni cât mai repede la normalitate.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie!”, a declarat pentru ProSport.

De altfel, imaginea și declarația Simonei este folosită de către Ministerul Sănătății în campania de informare cu privire la vaccinarea împotriva Covid.

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală”, comentează Ministerul Sănătății în mesajul publicat pe Facebook.

„Cu toții ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona,” se mai spune în mesajul Ministerului Sănătății.

Simona Halep a fost înfectată cu Covid în luna octombrie, și chiar dacă a avut o formă ușoară, știe cum este să treci prin această boală. Mai mult, vaccinarea poate fi soluția pentru o revenire cât mai rapidă la normalitate, iar pentru Simona – participarea la turneele de tenis.

Altfel, la jumătatea lunii ianuarie, Simona Halep va pleca spre Australia, unde va urma programul de carantinare și acomodare înaintea turneului de Grand Slam de la Australian Open. AO se va disputa în perioada 8 – 21 februarie, cu o întârziere de trei săptămâni față de perioada pe care o avea atribuită inițial, a anunțat ATP și Tennis Australia, citat de EuroSport.

Citește și: Simona Halep și provocările lui 2020

#News