Simona Halep și provocările lui 2020

Anul 2020 va fi cu siguranță unul de referință pentru omenire, indiferent de domeniul în care activează fiecare dintre noi.

Pentru Simona Halep, locul 2 mondial, acest an a fost unul dintre cei mai provocatori din viața sa. „Când tenisul a fost luat, am făcut un pas înapoi și mi-am dat seama cât de recunoscătoare eram să pot juca sportul pe care îl iubesc. Am fost mândră să revin și să câștig 2 titluri, să am o serie de 17 victorii consecutive și să termin în top 4 pentru al șaptelea an la rând”, a scris Simona Halep pe pagina sa de socializare.

Medicii, supereroii acestui an

În același timp, Simona le este recunoscătoare medicilor care au sprijinit-o pe perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus, la finalul lunii octombrie. Ea îi consideră pe cei din „prima linie” adevărații supereroi ai acestui an. 

„Vreau să mulțumesc echipei mele pentru toată munca depusă și pentru sacrificiile pe care le-au făcut anul acesta. Nu a fost ușor, dar cu toții am învățat multe. Adevărații supereroi ai acestui an sunt însă lucrătorii din domeniul sănătății care luptă pentru noi în fiecare zi. Aștept cu nerăbdare să vă vedem pe toți pentru sezonul 2021, Simo”, și-a încheiat mesajul fostul lider mondial.

3 mm

Un documentare cu și despre Simona Halep, realizat cu sprijinul BT

Simona, nominalizată la „jucătoarea anului”

Simona Halep se află printre cele șase sportive nominalizate pentru premiul de „jucătoarea anului 2020”, acordat de WTA. În 2020, Halep a câștigat turneele de la Dubai, Praga și Roma, acumulând 23 de victorii și doar trei înfrângeri.

Celelalte jucătoare nominalizate sunt: Victoria Azarenka (13 WTA), Sofia Kenin (4 WTA), Naomi Osaka (3 WTA), Aryna Sabalenka (10 WTA) și Iga Swiatek (17 WTA).

La o altă categorie, „Revenirea anului 2020”, a fost nominalizată Patricia Țig (locul 56 WTA), a doua jucătoare din România. Țig a câștigat turneul de la Istanbul, după ce a învins-o în finală pe canadianca Eugenie Buchard. La această categorie au mai fost nominalizate: Victoria Azarenka (13 WTA), Tsvetana Pironkova (135 WTA) și Laura Siegemund (50 WTA).

Citește și: Simona Halep vorbește despre idolul adolescenței: ”Mi-a fost rușine să-i cer autograf”

#News