Carmen Dorobăț, testată pozitiv după ce s-a vaccinat

De menționat că vaccinul anti-Covid, ca oricare alt vaccin de pe piață, devine eficient abia după o perioadă stabilită de timp, niciunul dintre acestea neavând puterea să-și „intre în drepturi” imediat după administrare.

Carmen Dorobăț, fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Iași, a descoperit că s-a infectat la scurt timp după vaccinarea anti-Covid. Potrivit declarațiilor acesteia, în urma anumitor simptome caracteristici, printre care o tuse uşoară şi o temperatură de 37,2 grade, s-ar fi testat, împreună cu soțul acesteia, amândoi primind rezultat pozitiv. În momentul de față, atât medicul cât și soțul acesteia se află izolați la domiciliu, starea acestora de sănătate fiind, în general, una bună.

Carmen Dorobăț s-a vaccinat anti-Covid de Crăciun, în data de 27 decembrie, în prima zi oficială destinată imunizării.

„M-am testat împreună cu soțul, am avut amândoi stranspirații și stare subfebrilă. Rezultatul a fost pozitiv. Urmăm indicațiile, suntem niște pacienți ascultători. Am vorbit cu dl profesor Adrian Streinu-Cercel si mi-a coordonat terapia pentru ca niciodata nu poti sa judecti ce se intampla cu tine si familia ta. Nu am un anumit disconfort ca simptomatologie dar pentru ca este o boala cu evolutie imprevizibila, stiu ca trebuie sa fiu extrem de atenta cu orice modificare a starii mele de sanatate. Sigur nu m-am infectat la spital, probabil am lăsat garda jos în perioada sărbătorilor”, a declarat Carmen Dorobăț, fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Iași.

De menționat că vaccinul anti-Covid, ca oricare alt vaccin de pe piață, devine eficient abia după o perioadă stabilită de timp, niciunul dintre acestea neavând puterea să-și „intre în drepturi” imediat după administrare.

Carmen Dorobăț, condamnată în decembrie pentru luare de mită

Dincolo de infectarea post-vaccinare a medicului Carmen Dorobăț, reamintim că la începutul lunii decembrie, aceasta a fost condamnată definitiv la trei ani cu suspendare pentru luare de mită, fiind, de asemenea, demisă din fruntea Spitalului de Boli Infecţioase Iași „Sfanta Parascheva”. Acesteia i s-a interzis să mai ocupe o funcție de conducere.

Citește și: Bebelușul cu „super-puteri” anti-Covid

#News