Asemenea vicepremierului Raluca Turcan, și premierul Ludovic Orban pare să meargă în aceeași direcție, declarând că prioritatea numărului unu a executivului pe care îl conduce o reprezintă alocarea de fonduri pentru începerea ori continuarea proiectelor ce vizează dezvoltarea infrastructurii de transport din țara noastră. Potrivit premierului Orban, investițiile în infrastructură reprezintă, nici mai mult, nici mai puțin decât prioritatea zero.

Ludovic Orban: „Investițiile de infrastructură sunt prioritatea zero”

„Mă bucur să văd un tronson plin de viață. În curând, de la Târgu Mureș se va putea ajunge la Borș pe autostradă. De asemenea, pe noi ne interesează ca și frații noștri din Basarabia să ajungă la infrastructura de transport de nivel european.

Obiectivele nostre sunt foarte clare: investițiile de infrastructură sunt prioritatea zero și vom aloca toate fondurile necesare.

Mai mult decât atât, am făcut câțiva pași pentru a umbla la legislația în materie de infrastructură publică. Nu mai vrem să existe piedici, ne dorim ca toate contractele să fie semnate cât mai repede, să nu mai fie prinse în hățișul contestațiilor.”, a spus premierul Ludovic Orban.

Citește și: Turcan își apără partidul: Guvernul a scos proiectele din sertare

#News