Tânărul care ar fi furat un sac cu bani ai Poștei Române, ar fi cheltuit o parte din ei pentru a se distra

El a fost reținut de polițiști după mai multe zile de căutări.

Tânărul care în urmă cu câteva zile furase un sac cu aproximativ 278.000 lei din mașina Poștei Române, a fost prins de polițiști. El ar fi jucat 40.000 de lei la păcănele, acesta cheltuind în trei zile, 45.000 de lei din banii care ar fi trebuit să ajungă la pensionari, potrivit digi24.ro.

Tânărul le-a dezvăluit polițiștilor că se săturase de viața grea și a cheltuit banii pe haine, mese la restaurant și închirierea unui apartament în Ploiești.

Tânărul care ar fi furat un sac cu peste 56.000 de euro din mașina Poștei Române a fost reținut de polițiștii ilfoveni după mai multe zile de căutări. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost descoperit în Ploiești, fiind în custodia polițiștilor din Chitila. Polițiștii au anunțat că bărbatul a fost depistat vineri seara în Ploiești, asupra sa fiind găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora.”În urma unui complex de măsuri investigativ-operative, polițiștii orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac, ce conținea suma de 278.000 lei”, informează IPJ Ilfov.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunități de poliție, pentru cercetări

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 11:00. Un angajat al Poștei Române a sunat la 112 și a anunțat că, în timp ce se afla pe o stradă din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278.000, și care ar fi fost furat de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.Sacul cu bani ar fi fost furat chiar de colegul lui, tot angajat al Poștei Române.

Studenţii unei universități sunt învățați să nu facă nimic