Ajung la concluzia că noi, românii, nu știm să ne prețuim adevăratele valori. Așa cum n-o prețuim nici pe Olivia Steer. În loc să-i ridicăm statui în centrele orașelor și să-i inventăm cântecele de vitejie, noi facem mișto de ea cât e ziua de lungă. Oameni buni, această femeie are experiență de viață! Cum puteți voi să îi răpiți gloria unui om care a făcut mai multe smoothie-uri la viața ei decât ați înghițit voi aspirine? Cum puteți, de altfel, să puneți la îndoială alegerile în viață ale lui Andi Moisescu? Dacă nici exemplul lui nu vă este de-ajuns, nu vă mai poate ajuta nimeni. Nici măcar combinația de semințe care vindecă cancerul și coronavirusului a Oliviei Steer.

Lăsând glumele la o parte, Olivia Steer își dă iar cu părerea. Faptul că madame este o aprigă susținătoare a mișcării antivacciniste, nu e un secret pentru nimeni. Așa cum nu e vreun secret nici faptul că, în pofida tuturor semnelor de dereglare, are, în continuare, parte de o sumedenie de „discipoli”. Iar lucrul acesta ar putea fi amuzant… dacă n-ar fi trist. Mi-amintesc brusc de toate filmele alea despre secte și culte religioase dubioase și mă apucă frica.

Așadar, într-o încercare de a părea atât inteligentă, cât și înțelegătoare – că doar așa-i stă bine omului inteligent -, Olivia Steer o bușește la sfârșit, și-i numește pe toți cei ce aleg de bună voie să se vaccineze, proști. De ce? Pentru că, somitate națională așa cum o știm, Steer a testat vaccinul, și după câteva explozii pe care vecinii ei le-au confundat cu mici cutremure, a ajuns la concluzia că vaccinurile CAUZEAZĂ coronavirus. Îl și văd pe Andi Moisescu încercând să-și caute un loc să doarmă, printre atâtea eprubete.

Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, debitează Olivia Steer.

Citește și: Gata, s-a rezolvat! Olivia Steer are antidotul pentru Coronavirus

#News