În cursul zilei de astăzi, umaniștii de la PPU-SL s-au aflat în piețele din Sectorul 5 al Capitalei pentru a împărți măști, mănuși și formulare de declarație pe proprie răspundere tuturor celor cu care s-au întâlnit. Mai pe larg, vorbim despre 10.000 de astfel de articole atât de necesare perioadei pandemice în care ne aflăm, pe care Cristian Popescu Piedone și colegii săi de la PPU-SL Sector 5 le-au dăruit cu inima deschisă oamenilor ce locuiesc în acest sector.

Pentru Piedone și PPU-SL #FiecareOmContează

Sub sloganul #FiecareOmContează, Piedone și colegii săi au demarat această acțiune cu scopul de a da o mână de ajutor în prevenirea râspândirii noului virus.

România încă se confruntă în acest moment cu o problemă majoră din punct de vedere al măștilor și mănușilor, din păcate. Prețurile acestora au crescut considerabil și, dacă este să fim totalmente sinceri, mulți dintre cetățeni nu își permit achiziționarea lor.

Astfel că acțiunea celor de la PPU-SL vine în sprijinul acestora, atât din punct de vedere al siguranței necesare oricărui om, cât și din punct de vedere al conștientizării acestui virus, umaniștii oferind pe lângă pachetele cu măști, mănuși și declarații pe proprie răspundere și un cadou suplimentar, cel al informării corecte. Poate cel mai prețios, în condițiile în care valul de fake news și de dezinformare pare să se fi răspândit mai ceva ca virusul în ultima perioadă la noi în țară.

Citește și: Robert Negoiță îi face ticăloși pe cetățenii care l-au filmat în parc

#News