Popescu Piedone așteaptă să afle numele adversarilor pe care îi va învinge la alegerile pentru Primăria Capitalei

Piedone se consideră un lup singuratic în această bătălie, blând cu oamenii, fiară cu neoamenii

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone așteaptă nominalizarea candidaților cu care se va ” lupta” ca un LUP pentru Primăria Capitalei. Popescu Piedone crede că atunci când te naști LUP nu te schimbi, indiferent de numărul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare.

Cristian Popescu Piedone: Sunt LUPUL atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii! Sunt LUPUL singuratic!

Piedone mărturisește că este LUPUL care nu mușcă veterinarul sau pădurarul dar nu se împrietenește cu drujbarii din pădure. Popescu Piedone susține că apară familia, prietenii și oamenii de cei care vor să le facă rău. Folosind expresii plastice, Popescu Piedone afirmă că atunci când ” neoamenii” l-au închis și l-au trimis nevinovat la închisoare timp de un an și o lună, ” oamenii” l-au judecat și l-au absolvit de orice vină.

Mesajul lui Piedone

„Când te naști LUP, rămâi LUP! indiferent de numărul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare! Sunt LUPUL atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii! Sunt LUPUL singuratic! Nu mușc veterinarul și nici pădurarul, dar… nici NU leg prietenii strâmbe cu drujbarii prin adâncul pădurii! Sunt LUPUL BUNIC, biologic dator să-mi apăr haită și specia de toți inamicii pădurii! Atenție! Când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină! Cum aș putea mușca vreodată omul? Piedone, LUPUL IUBIT DE OAMENI”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone, favoritul bucureștenilor la Primăria Capitalei, în sondajul comandat de Nicușor Dan