Foto: Facebook Nelu Tătaru

Nelu Tătaru pare să fie singurul ministru cu adevărat celebral din „suita” PNL. Comparativ cu Marcel Vela, poate și cel mai curajos dintre aceștia. Nelu Tătaru zice, fără niciun fel de teamă, ce gândește. Mai important este faptul că ceea ce gândește, de obicei, Nelu Tătaru, se dovedește a fi pertinent. Poate dur, poate tranșant, poate nu ceea ce-și dorește populația să audă, însă pertinent și calculat.

„Deplasarea în afara localităţii va fi permisă pentru anumite categorii de motive pe care le considerăm întemeiate, deplasări de serviciu, deplasări la rude, deplasările la activităţile agricole, că dacă dăm drumul la alpinism, la deplasări montane înseamnă că se pot duce la munte. Va exista o anumită relaxare şi în ceea ce priveşte deplasarea în afara localităţilor care va creşte cererea şi pe unităţile de cazare. (…) Puteţi să vă luaţi termosul  şi pe platou să vă puneţi din termos o cafea şi să savuraţi cafeaua privind peisajul”, a spus premierul Ludovic Orban.

În schimb, Tătaru a a zis: ”Nu, nu o să puteți. Erau sporturile individuale care erau permise pescuitul, vânătoarea. La fel sunt deplasările speciale, către un centru medical, deplasarea pentru îngrijirea unui bătrân, unui copil, sunt lucruri care sunt de înțeles.”.

Referitor la declarația lui Ludovid Orban, ministrul Sănătății a spus la TVR: ”Este o speranță pe care o dăm pentru partea a doua, pentru după 15 iunie. În primele 2 săptămâni nu putem pleca de acasă, în afara localității, fără un motiv întemeiat”

De asemenea, Tătaru îl contrazice și pe Vela

„Activităţile sportive individuale sunt cele care ţin de activităţi gen drumeţii, alte activităţi gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Toate acestea vor fi permise. Da, puteţi pleca la Sinaia să faceţi alpinism sau drumeţie”, susținea Vela la Antena 3.

Citește și: Tăriceanu vrea ca autoritățile locale să preia frâiele

#News