Patru persoane care vindeau droguri inclusiv lângă o şcoală din Sectorul 5 al Capitalei, plasate în arest la domiciliu

Bănuiţii ar fi comercializat diverse cantităţi de droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy şi canabis) către consumatori din Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a dispus arestul la domiciliu, pentru 30 de zile, a patru persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, pe care le vindeau inclusiv lângă o unitate şcolară din Sectorul 5 al Capitalei, potrivit g4media.ro

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO) şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au depistat şapte persoane implicate în trafic de droguri.

 „La data de 5 aprilie, poliţiştii BCCO au pus în aplicare nouă mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, fiind descoperiţi şi ridicaţi 20.300 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activităţi de trafic de droguri, 100 de grame de canabis, cocaină, opt telefoane mobile cu cartele SIM, două cântare electronice şi un mărunţitor electric”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Anterior, în urma activităţilor desfăşurate în cauză, poliţiştii au mai indisponibilizat canabis, comprimate de ecstasy şi cocaină.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a patru bănuiţi şi măsura controlului judiciar faţă de alţi trei.

„La data de 6 aprilie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, faţă de patru persoane bănuite”, arată sursa citată. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Bucureşti.

MAE: Restricţii de circulaţie în Ungaria, pentru autocamioane, în perioada 6-10 aprilie