Premierul Ludovic Orban a spus că, în momentul de față, nu există declarații care să poată fi catalogate drept oficiale, atunci când vorbim despre adevărații vinovați ai incendiului de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț. Mai mult decât atât, Orban sugerează că reponsabilii trebuie priviți la nivel individual, calculând nerealizările fiecăruia. În mod cert, acesta poate fi un răspuns voalat dat tuturor celor care i-au cerut premierului demisia în ultimele două zile. În plus, același Orban susține că „acum este vremea lor” pentru a rezolva toate problemele, referindu-se, în acest caz, și la numărul mare de infectări de Coronavirus.

Ludovic Orban: „Într-un moment dificil a făcut o declaraţie. Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individual pentru fiecare nerealizare”

„Din punctul meu de vedere, acum vremea noastră este să rezolvăm toate problemele, să asigurăm reducerea numărului de infectări prin respectarea normelor de protecţia sanitară, să asigurăm tratarea pacienţilor care se îmbolnăvesc şi să găsim soluţii pentru orice situaţie care ne apare, inclusiv soluţia de a putea realiza rapid orice lucrare necesară de modernizare, de reparaţii pentru a putea conferi siguranţa în secţiile de Terapie Intensivă, care este oricum siguranţă în secţiile de Terapie Intensivă, nu trebuie judecate toate secţiile de Terapie Intensivă după ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ, dar vrem să ne asigurăm o dată în plus şi mai mult decât atât să sprijinim managementul spitalelor pentru a putea asigura toate dotările şi toate lucrările necesare în secţiile de Terapie Intensivă”, a mai declarat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Citește și: Ciolacu: „Orban și prefectul de Neamț trebuie să se oprească cu minciunile”

#News