Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, nu are pic de bun simț și își jignește cetățenii, în timpul unei ședințe de consiliu local online. Acest primar, care se crede inteligent, din moment ce s-a plimbat cu bicicleta prin parc, când toată lumea nu are voie, îi face ticăloși pe cei care au îndrăznit să-l filmeze în timp ce își făcea siesta, după un picnic cu iubita.

Păi, nu ți-e rușine, băi agramatule, tu ăsta care nu știi să legi o frază corect? În loc să dai lecții de corectitudine, cum că tu respecți Ordonanțele militare (?!), mai bine ai pune mâna pe o carte, ca să înveți să vorbești „mai a primar”, nu crezi?

Robert Negoiță, discurs penibil

Iată cum vorbește un primar de Sector 3, în 2020: „Respect Ordonanțele militare chiar dacă unele sunt absurde și inclusiv cei care le-au elaborat, cei care le-au debitat, le-au corectat pe unele dintre ele chiar în aceeași zi. Eu le respect chiar în parc, să știți, cu bicicleta și în oraș am fost de mai multe ori, nu doar o dată. Doar o dată am fost filmat de niște ticăloși și, mă rog, dar nu e problemă, plătesc amenda, dar eu respect ordonanțele militare așa cum sunt ele, dă-le dracu”.

#NEWS