CTP îi dă aripi lui Firea. Gazetarul consideră că actualul edil al Bucureștiului are șanse mari pentru un nou mandat, în contextul disputelor dintre PNL și USR.

CTP îi dă aripi lui Firea

„Mă gândesc că doamna Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câștigat. Alegerile sunt într-un singur tur și relațiile dintre PNL și USR sunt cele pe care le vedeți. Cei mai mulți dintre cei care au votat atât PNL, cât și USR, i-au gândit ca dreapta, ca reprezentanți, împreună, eventual să fie la guvernare, să fie aliați în Parlament. Au fost văzuți ca soluții împotriva PSD. Ei în momentul ăsta își bat joc”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

De altfel, jurnalistul a mai precizat că „cu alegeri într-un singur tur, în aceste condiții, Gabriela Firea câștigă detașat”.

Firea vrea și nu mai vrea la Primăria Capitalei

Recent, Gabriela Firea a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Lucian Mândruță, că se gândește la ceastă posibilitate, după ce a fost contestată pentru foarte multe activități desfășurate de-a lungul mandatului.

Gabriela Firea spune că mai are timp până în iunie să se hotărască dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, în condițiile în care a fost extrem de criticată. Primarul General al Capitalei a povestit că a fost afectată de criticile care i-au fost aduse în momentul în care și-a expus problemele de sănătate.

Citește și Contestată de PNL, Firea primește un ajutor nesperat din partea lui Tăriceanu

Gabriela Firea a declarat că este primar doar de 3 ani și jumătate, iar pretențiile oamenilor sunt pentru un primar cu câteva mandate în spate.

#NEWS