Sursa foto: MSN

După ce ani la rând a fost în centrul atenției, în lumina reflectoarelor, viața lui Loni Willison s-a schimbat radical, ajungând acum să trăiască din cerșit și să mănânce din gunoaie.

Model și antrenoare de fitnness, era privită ca un adevărat star la Hollywood alături de Jeremy Jackson, actorul celebru din Baywatch. Din nefericire, problemele au început să apară pentru Willison după divorț.

Despărțirea de celebrul actor a fost atât de dureroasă încât antrenoarea de fitness a început să consume stupefiante și alcool, iar în câteva luni reușise să rămână fără bani de chirie. Mai mult, aceasta a încercat să își pună capăt zilelor de mai multe ori, relatează Libertatea.

Refuz după refuz față de ajutorul primit din partea celor dragi

Situația nu a fost trecută cu vederea de prietenii acesteia, în special de fostul ei soț, care a încercat să o ajute. Imaginea ei deplorabilă i-a șocat pe toți, iar refuzul de a fi internată pentru a-și tratata problemele mentale i-a îndepărtat pe toți de lângă ea.

Loni Willison a fost fotografiată pe stradă, în picioarele goale, în timp ce căuta de mâncare prin gunoaie, purtând haine murdare și având lângă ea un căruț plin cu pungi și lucruri adunate de pe stradă. Aceasta ar fi spus că nu își spală hainele deoarece prin această metodă își ține la distanță posibilii agresori.

În ciuda sprijinului pe care prietenii i-au oferit, aceasta a spus că se descurcă pe cont propriu și nu are nevoie de nimeni.

„Am tot ce-mi trebuie în acest moment. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să văd pe nimeni. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo”, a declarat Loni Willison

De asemenea, acesta a mai declarat că de vină pentru această situație în care se află sunt oamenii din jurul ei. Ea a precizat că nu poate trăi într-un singur loc, din acest motiv nu cere ajutor la nimeni.

„Nu pot trăi nicăieri pentru că trebuie să mă mut constant. Nu voi complica viața nimănui pentru că niște oameni și-au bătut joc de mine. Așa că trebuie doar să aștept și să vă ce se va întâmpla pe măsură ce trece timpul. (…) Nu vreau să mă ajute nimeni”, a concluzionat Loni.

Hollywood, punctul de start al unora, locul de visare al celor mai mulți