Gabriela Prisăcariu Oțil, parada modei în fața soțului

„Dar de ce vă afișați, dragă, așa mulată la televizor? Nu vă e rușine?”

Gabriela Prisăcariu, așa cum ați putut citi în urmă cu câteva săptămâni pe Hashtag News, a anunțat revenirea în lumea modei. Iar un pas important, la scurtă vreme după ce a născut, l-a făcut chiar în emisiunea pe care o prezintă soțul său, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și unde re o rubrică săptămânală.

Remarcile admirative, dar și puțin tăioase, în contextul în care Gabriela a fost intens criticată pe social media, au venit din partea lui Dani.

,,Să vă explic de ce nu s-a închis până sus, a născut acum 7 săptămâni și este și dânsa grasă, e normal, altfel se închidea până sus”, a spus Dani Oțil ironic. Mai mult, acesta a făcut ceva afirmații și cu privire la salopeta pe care Gabriela a purtat-o în respectiva prezentare de modă. „Dar de ce vă afișați, dragă, așa mulată la televizor? Nu vă e rușine? Dar rasa femeilor care trebuie să fie fătătoare, ce-or să creadă acuma? Umblați toată ziua așa”, a întrebat-o, ironic, pe Gabriela.

Captură video „Neatza cu Răzvan și Dani„

Totodată, și-a continuat „tirul” ironiilor, spunând că „dacă eram sudor și nășteam, nu mai sudam un an?”   

Gabriela a fost foarte critică pe social media nu doar pentru felul în care arată, ci pentru că și-a anunțat revenirea la jobul său, modellingul. De altfel, mulți dintre critici nu au luat în considerație faptul că proaspăta mămică s-a ocupat de corpul său cu mult înainte de a rămâne însărcinată, deci efortul prin care a „scăpat” de kilogramele în plus nu a fost unul mare.

„Ei bine, eu nu îmi permit să stau doi ani acasă cu bebelușul. Dacă stau doi ani acasă, pe urmă, gata, adio modelling. Un model nu poate să profeseze până la bătrânețe, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram. Totodată, aceasta s-a declarat foarte mândră de reușita sa, și chiar dacă mai are ceva de lucru pentru a reveni totalmente la forma dinaintea sarcinii, din punct de vedere psihic se simte foarte bine cu ceea ce a obținut până acum.

Citește și: Gabriela Prisăcariu revine la modelling