Gigi Becali vrea ceea ce nu poate avea. E recunoscut pentru bani, nervi, viteza cu care provoacă un scandal și măreția cu care vorbește despre religie, sfinți și icoane. Acest Ștefan Cel Mare al României actuale a reușit mereu să pozeze într-un creștin devotat, umil și iubitor de cele sfinte.

De curând, dragostea pentru Dumnezeu și biserică a dus la o decizie interesantă: Gigi vrea la mănăstire. S-a săturat de cele lumești, a obosit, vrea liniște, calm și ritmica bătaie de toacă.

Gigi e fascinat de viața duhovnicească, vizitează mănăstiri, se închină și se roagă și, dacă până acum era indecis, a descoperit mănăstirea care să-l facă să vibreze.

În ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, însă una dintre ele i-a atras atenția în mod deosebit. A mers acolo în mod repetat și a făcut donații generoase. Vorbim de Schitul Pătrunsa. Ansamblul monahal din comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Nu mulți se încumetă să îl viziteze, fiind greu accesibil. Zona este superbă, despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Deși anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, Gigi Becali ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme, scrie Sport.ro.

Nu este pentru prima dată când patronul FCSB a declarat că ar opta pentru liniște și că ar renunța la viața agitată. Gigi Becali a afirmat în repetate rânduri că se va retrage din lumina reflectoarelor. Plictisit de numărat bani, nervi și goluri, Gigi este dispus să încerce. O problemă ar fi faptul că este și se declară un familist convins. Iar sihăstria nu se prea pupă cu viața de familie.

Citește și: O lume minunată în care vom găsi poliție și copii (minune)

#News