Ministrul de Interne, Marcel Vela a lansat un avertisment către interlopii ce își doresc să răzbune moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub pseudonimul de „Emi Pian”. Într-o declarație acordată unui post de televiziune, Vela a dat asigurari că totul ar fi sub control și că procurorul lucrează la soluționarea cazului morții lui „Pian”.

„Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control. Inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România și vor avea asemenea idei năstrușnice.”, a declarat Marcel Vela, la România TV.

În aceeași ordine de idei, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu a declarat:

„Am creat pe parcursul lunilor precedente un front instituţional împotriva crimei organizate. Începe să dea rezultate. Încep să cadă clanuri de interlopi. Se va continua până la capăt. În materie de justiţie, trebuie să ai răbdare, până când proceduri şi operaţiuni sunt duse până la capăt”, a spus ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Citește și: Florin Mototolea, zis Emil Pian, omorât în Sectorul 6

#News