Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost executat în stil mafiot, în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6. Conform Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.
„Emil Pian” (39 de ani) era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. În luna septembrie 2019, Mototolea a fost așteptat la ieșirea din penitenciar cu manele, șampanie și artificii, întreaga „sărbătoare” fiind transmisă în direct pe Youtube.  

Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, poliția a făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. Mai mulți maneliști celebrii, printre care Florin Salam și Nicolae Guță, ar fi fost șantajați de membrii grupării conduse de Pian și obligați să cânte gratuit la petreceri. Altfel, 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Altfel, în urma cu un an, Emi Pian a fost reținut de poliție pentru tentativă de omor după ce a călcat un om pe trecerea de pietoni.

hashtagnews.ro

Citește și: Avocații pedofililor apără și păzesc. Firea face apel