Preluare A1

Burlacul Andi Constantin s-a despărțit de aleasa sa, Ana Bene, la scurt timp după finala showului de la Antena 1, în ciuda tuturor „semnelor” că ar putea fi un cuplu și dincolo de camerele de filmare. Burlacul este cel care a făcut marele anunț, subliniind în același timp că a existat o conexiune între el și Ana, dar nu suficientă pentru a face ca relația să funcționeze.

„Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Ana, încântată de experiență, chiar dacă nu s-a lăsat și cu un inel

De partea cealaltă, Ana Bene a precizat că în timpul showului a reușit să facă pași importanți spre „cea mai bună versiune a sa”, ceea ce nu poate să fie decât un lucru bun. Poate astfel va reuși să găsească în viața reală „burlacul” ce să îi ofere și inelul, nu doar o brățară.

„Acea brațară pe care mi-a oferit-o are în spate o poveste foarte draguță, mama lui i-a dat acea brațară și i-a spus să o ofere unei femei speciale din viața lui, iar el mi-a oferit-o mie. Ceea ce înseamnă că sunt un om special pentru el”, a spus Ana, pentru a1.ro

Mai mult, aceasta consideră că a trăit o experiență interesantă, cu momente grele, dar în acelați timp frumoase, în care și-a depășit fricile. „M-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show”, a mai precizat Ana Bene.

Citește și: Alexandra Stan, două nunți, în două luni