Gérard Depardieu
Gérard Depardieu

Celebrul actor Gérard Depardieu a fost prins în stare de ebrietate și nu oricum, ci conducând. Înainte de a conduce, Depardieu și-a propus să radă niște (nu puține) beri.

Berea și condusul nu fac întotdeauna o echipă bună și nu știm exact care din cele două componente l-a făcut pe actor să cadă de pe scuter: berea care a alunecat prea rapid pe gât sau scuterul care a realizat că Gérard Depardieu are deja 71 de ani.

S-a sesizat poliția exact ca în cazul lui Ilie Năstase: cel mai probabil o mustrare pe fond de celebritate. Celebritatea duce la iertarea păcatelor când ai un nume mare. Nu demult, Năstase era prins beat la volan. Și recidivist, și recalcitrant, Ilie Năstase a scăpat de închisoare pentru că a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de tenis ai anilor 1970.

Depardieu scapă de multe prin șarm și prin prietenii politice. În cadrul unui interviu de acum trei ani, actorul francez l-a comparat pe Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong-un și a vorbit despre celebra sa prietenie cu președintele rus Vladimir Putin.

”Sunt ca două desene animate. Desene animate periculoase. Începem cu desenul animat pe care nu îl credem – ca Hitler. Și el a început la fel, iar după frică, chiar și oamenii inteligenți au ajuns să nu mai facă nimic”, a spus Depardieu despre liderii SUA și Coreei de Nord.

Despre Putin, în schimb, numai de bine:

”Putin e un derbedeu bătrân”, l-a descris cu afecțiune actorul francez pe președintele Rusiei, adăugând: ”Mă văd cu Putin în mod regulat și, de cele mai multe ori, vorbim despre geopolitică”.

Berea duce la beție, beția duce la afecțiune pentru președintele Rusiei, iar celebritatea duce la imunitate în fața autorităților.

Simplu și acidulat. Ca berea.

Citește și: Mihai Arsene este românul care vinde aer. Cine sunt cumpărătorii?

#News

Foto